12. april - 10:00 - 11:00

Podcast Krøllet Praksis

Podcast med Sammen Sammen

Lyt med, når Lise Juul Poulsen inviterer til Krøllet Praksis.

Krøllet Praksis er en podcast serie, der sætter fokus på kreativitet i praksis. I Episode 4 fortæller Trine Ottosen fra virksomheden Sammen Sammen den gode iværksætterhistorie.

Lyt med her
Læs mere

12. april - 14:00 - 15:00

Fra Lömmel til iværksætter

Kom til online foredrag med Lasse fra Lömmel

I 2018 startede Lasse designvirksomheden, Lömmel, under sin UCN uddannelse. Sidenhen er det gået stærkt!

I 2018 startede Lasse designvirksomheden, Lömmel, under sin UCN uddannelse. Sidenhen er det gået stærkt! Hør hvordan Lasse har oplevet modgang og medvind: Fra at være tæt på at lukke - til at blive nomineret af EY i den globale pris Entrepreneur of the Year. Fra demotiveret knægt i folkeskolen - til passioneret designer med et formål. Du får et ærligt kig bag kulissen hos én af Nordjyllands mest anerkendte identitetsdesignere. Besøg Lasses virksomhed her: www.loemmel.dk

Tilmeld dig her
Læs mere

12. april - 15:30 - 16:30

StartUp Struggles

Få panelets syn på dine iværksætter-dilemmaer - fagligt såvel om personligt

Min virksomhed går godt, og jeg har fået et tilbud fra en investor, som vil købe 40% - skal jeg fortsætte alene lidt endnu, eller skal sige ja til tilbuddet? Jeg har godt gang i min virksomhed på hobby-plan - Er det nu, at jeg skal gå all in, eller skal jeg blive i mit trygge, faste job?

Min virksomhed går godt, og jeg har fået et tilbud fra en investor, som vil købe 40% - skal jeg fortsætte alene lidt endnu, eller skal sige ja til tilbuddet? Jeg har godt gang i min virksomhed på hobby-plan - Er det nu, at jeg skal gå all in, eller skal jeg blive i mit trygge, faste job? Dilemmaerne kan være mange, når man begiver sig ud på en iværksætterrejse. Vi har derfor linet et stærkt panel op, som sidder klar til at diskutere dit iværksætter-dilemma. Har du ikke et dilemma, kan du selvfølgelig stadig lade dig inspirere ved at kigge med online.

Læs mere og tilmeld dig
Læs mere

12. april - 19:30 - 21:00

Fuckup Nights Aalborg

3 amazing speakers will share their biggest fuckups

Fuckup Nights is a global movement where stories of failed businesses, projects and careers are told, questioned and celebrated.

In order to keep our global community safe, we’ve paused our social gatherings and events, to avoid any risk in the midst of this current sanitary situation. Instead of sharing handshakes and viruses in our events, we’ve decided to keep sharing the failure online. Fuckup Nights is a global movement where stories of failed businesses, projects and careers are told, questioned and celebrated. Each month in events across the globe, people get on stage to acknowledge their professional fuckup in a room full of strangers.

More info here
Læs mere

13. april - 10:00 - 11:00

Moving inspiration – Rare Wine

Interview med Rasmus Nielsen

Mød manden bag Rare Wine. Stifter og direktør Rasmus Nielsen fortæller om sin iværksætter-rejse.

Mød manden bag Rare Wine. Stifter og direktør Rasmus Nielsen fortæller om sin iværksætter-rejse. Aalborg Kommunes erhvervsplaymaker Thomas Overgaard interviewer ham og fører os igennem en meget spændende iværksætter-historie. Rasmus er vinkøbmand og står bag Rare Wine koncernen. Interviewet kan ses og høres som video.

Se videoindslag
Læs mere

13. april - 15:00 - 16:00

Webinar

Vækst din virksomhed - hurtigt

Synes du, at din virksomhed skal vokse hurtigt, før du har en oplevelse af succes? Og ikke mindst så du får en indtægt, du kan leve af? På webinaret ser vi på to veje til hurtig vækst.

På webinaret kommer vi omkring keywords som: Skalering, franchise, Born Global, Ansoff matrix variationer, branding og internationalisering. Men vi holder det på et praktisk niveau, som nemt kan gennemføres uden en stærk økonomi. Du kan forvente at få lyst og inspiration til at gå nye veje for din virksomhed, uden det koster andet end din indsats.

Læs mere og tilmeld dig
Læs mere

14. april - 10:00 - 11:00

Moving inspiration – Estaldo.com

Interview med Jakob Neua Nørgaard

Mød manden bag Estaldo.com. Digital ejendomsmægler Jakob Neua Nørgaard fortæller om sin iværksætter-rejse.

Mød manden bag Estaldo.com. Digital ejendomsmægler Jakob Neua Nørgaard fortæller om sin iværksætter-rejse. Aalborg Kommunes erhvervsplaymaker Thomas Overgaard interviewer ham og fører os igennem en meget spændende iværksætter-historie. Jakob er serieiværksætter og står bag Danmarks første 100% digitale ejendomsmægler, Estaldo.com. Interviewet kan ses og høres som video.

Se videoindslag
Læs mere

14. april - 14:00 - 17:00

Mød specialisterne

Alphaweb – Online marketing

Gratis online-sparring hos Michael Nielsen fra Alphaweb. Spørg fx. Michael om: Google Analytics, SEO, Google Ads og webdesign.

Bliv klogere på dine hjemmeside og dine markedsførings-muligheder, når Michael Nielsen fra Alphaweb rådgiver dig omkring indsamling af data om dine besøgende, og hvordan du bruger disse data til at optimere din hjemmeside eller annonce-kampagner.

Tilmeld dig her
Læs mere

14. april - 14:00 - 17:00

Mød specialisterne

LG Revision – Revisor

Gratis online-sparring med revisor Jan Granat.

Revisor Jan Granat har selv været iværksætter af flere omgange, og han har også rådgivet hundredevis af iværksættere gennem tiden. Jan er derfor godt klædt på til at sparre med dig om de udfordringer, som du har brug for en revisors blik på. Jan Granat er uddannet registreret revisor, har været formand for revisorsammenslutningen Danrevi, direktør for et større revisionsfirma og har nu sammen med sin kompagnon revisionsfirmaet LJ Revision.

Læs mere og tilmeld dig
Læs mere

14. april - 15:00 - 16:30

Løvens Grønne Hule

Er løver grønne?

Inspireret af DR's program 'Løvens Hule', kan du nu opleve en lokal udgave med et grønt tvist 'Løvens Grønne Hule'.

Helt nystartede iværksættere fra AAU og UCN, der arbejder med grøn omstilling, bliver stillet over for løver, som giver input, kritik, inspiration til deres bæredygtige forretningside og dens potentiale. Følg med på vores Facebook-side @grontaalborg, hvor arrangementet livestreames den 14. april kl. 15.00.

Tilmeld dig her
Læs mere

15. april - 10:00 - 11:00

Moving inspiration – Luksusbaby.dk

Interview med Ann-Louise Christine Aasted

Mød kvinden bag Luksusbaby.dk. Stifter og direktør Ann-Louise Christine Aasted fortæller om sin iværksætter-rejse.

Mød kvinden bag Luksusbaby.dk. Stifter og direktør Ann-Louise Christine Aasted fortæller om sin iværksætter-rejse. Aalborg Kommunes erhvervsplaymaker Thomas Overgaard interviewer hende og fører os igennem en meget spændende iværksætter-historie. Ann-Louise Christine sælger modetøj til de mindste i online virksomheden Luksusbaby.dk. Interviewet kan ses og høres på video.

Se videoindslag
Læs mere

15. april - 13:30 - 14:30

Podcast: Booster

Nyt afsnit af podcast-serien Booster udkommer

Booster er et program for iværksættere og alle andre, der forfølger en drøm.

Booster er et program for iværksættere og alle andre, der forfølger en drøm. Hver uge tager to erfarne iværksættere, kreative Trine Hansen og driftige Mads Peter Veiby imod en iværksætter, som får sparring og et konstruktivt puf i ryggen.

Lyt her
Læs mere

15. april - 14:00 - 15:00

Mød MYRUP & NYHAUGE: the real life startup at GrowAAL

De fik en idé og fandt et hul i et ellers ret stift marked

På blot 2 år er de blevet 5 medarbejdere, gået fra 0 til 10.000 brugere og har et positivt resultat på bundlinjen.

På blot 2 år er de blevet 5 medarbejdere, gået fra 0 til 10.000 brugere og har et positivt resultat på bundlinjen. For når man finder et hul i markedet, skal man reagere på det! Og det var hvad Rikke Nyhauge og Daniel Myrup gjorde i starten af 2019. De tog den drastiske beslutning at sadle om: Fra at have fast arbejde og indkomst gik de iværksættervejen og stod nu på usikker grund. Og det skulle hurtigt vise sig, at være en rigtig god idé.

Læs mere og tilmeld dig
Læs mere

15. april - 15:00 - 17:00

Klar til next step i din impact startup?

Spørg eksperterne

2 ledige pladser tilbage! Har du en samfundsgavnlig forretningsidé? Vi har samlet et stærkt hold af fagfolk og praktikere, der sidder klar til at dele ud af deres viden om forretningsudvikling, fundraising og coaching.

Har du en samfundsgavnlig forretningsidé, eller har du allerede påbegyndt iværksætterrejsen med din impact startup? BusinessAalborg og Sociale Entreprenører i Danmark har samlet et stærkt hold af fagfolk og praktikere, der sidder klar til at dele ud af deres viden om forretningsudvikling, fundraising og coaching for at give socialøkonomiske iværksættere inspiration og konkret sparring. OBS kun 8 ledige pladser.

Læs mere og tilmeld dig
Læs mere

16. april - 13.00 - 14.00

Q&A om mikrolegat

MIKROLEGAT til studerende med en god idé

Er du studerende, har du en god ide og mangler du midler til at virkeliggøre den? Fonden for Entreprenørskab vil gerne støtte studerende med gode idéer og fremme iværksætteri som en karrierevej. Derfor kan man hos Fonden for Entreprenørskab søge om et Mikrolegat til at finansiere opstart af virksomhed. Man kan ansøge om et legat hvis man er elev på en ungdomsuddannelse (over 18 år), studerende på en videregående uddannelse eller ph.d. studerende.

Planlægger du at søge et Mikrolegat hos Fonden for Entreprenørskab, men har et par spørgsmål til ansøgningsprocessen? Så kan du deltage i Mikrolegats online Q&A zoom-møde. Her vil vi fortælle om Mikrolegat initiativet, gennemgå ansøgningsprocessen og give gode råd med på vejen. Alle er velkommen til at deltage og stille spørgsmål. Læs mere omkring mikrolegat her: https://mikrolegat.ffe-ye.dk/

Deltag i online Q&A
Læs mere

19. april - 09:00 - 10:00

Mød REDO-Neurosystems; the real life startup at GrowAAL

1 idé, 4 ukendte ansigter og et gå-på-mod som ingen andre!

Kom med til et online foredrag og hør, hvordan det 4-mand stærke hold blev dannet på baggrund af interessen for iværksætteri, forretningsudvikling og drømmen om at udvikle et revolutionerende produkt.

Èn havde været med til at udvikle ideen; de andre vidste ikke en dyt om det. Og de kendte faktisk heller ikke hinanden! Men alligevel skulle det vise sig, at blive kimen til REDO-Neurosystems, der er gået fra et spin-off projekt på Aalborg Universitet til markedslancering senere på året. Kom med til et online foredrag og hør, hvordan det 4-mand stærke hold blev dannet på baggrund af interessen for iværksætteri, forretningsudvikling og drømmen om at udvikle et produkt, der er så innovativt, at det vil revolutionere, hvordan man behandler kroniske smerter; For kan man egentlig træne sin hjerne til ikke at føle smerte?

Læs mere og tilmeld dig
Læs mere

19. april - 10:00 - 12:00

Masterclass

Sådan pitcher du effektivt for kapital

Få en rundtur i finansierings-landskabet set fra forskellige aktører, så du bliver godt klædt på til at søge kapital.

Har du behov for kapital for at realisere din virksomheds vækstpotentiale? Denne masterclass giver dig en rundtur i finansieringslandskabet set fra forskellige aktører, så du bliver godt klædt på til at søge kapital. Du får indsigt i muligheder og vurderingskriterier på det finansielle marked, samt viden om hvilke krav du vil blive mødt af, når du giver dig i kast med at søge. Denne masterclass er særligt interessant for dig, der er eller skal på en vækstrejse.

Læs mere og tilmeld dig
Læs mere

20. april - 10:00 - 11:00

Moving inspiration – Skjøtt Tømrer og Snedker Aps.

Interview med Niels Erik Skjøtt

Mød manden bag Skjøtt Tømrer og Snedker Aps. Stifter og direktør Niels Erik Skjøtt fortæller om sin iværksætter-rejse.

Mød manden bag Skjøtt Tømrer og Snedker Aps. Stifter og direktør Niels Erik Skjøtt fortæller om sin iværksætter-rejse. Aalborg Kommunes erhvervsplaymaker Thomas Overgaard interviewer ham og fører os igennem en meget spændende iværksætter-historie. Niels har været isenkræmmer, men er nu tømrermester i sin egen virksomhed Skjøtt Tømrer og Snedker Aps. Interviewet kan ses og høres på video.

Se og hør videoindslag
Læs mere

21. april - 08:00 - 16:00

Gratis afklaringssamtale

Iværksætter - skal, skal ikke?!

Få en gratis afklaringssamtale hos Iværksætteruddannelsen

Hvis du går med overvejelser om at starte din egen virksomhed, så kan der være mange tanker og spørgsmål der presser sig på. Måske har du ikke lige nu, et netværk, der kan hjælpe dig i den rigtige retning. Iværksætteruddannelsen hjælper dig med at få inspiration til at gå i den rigtige retning, og få samlet dine tanker og komme nærmere en afklaring om, hvorvidt du skal gå efter dine drømme, og realisere din idé.

Læs mere her
Læs mere

21. april - 08:00 - 16:00

3-ugers mini iværksætterkursus

Helt gratis

Nyt arbejdsliv forude? Skal din iværksætterdrøm blive til virkelighed? Få et gratis mailkursus

Med dette mailkursus kan du komme videre med din virksomheds-idé, fordybe dig og reflektere over dine muligheder. Ved at arbejde med din egen idé i dette kursus får du: Fleksibilitet - du kan tilpasse øvelserne ind i din hverdag når det passer dig, Mulighed for at skabe mere overblik over din idé og dine drømme for fremtiden, Konkrete redskaber der vil give dig vigtige vinkler på din virksomheds-idé, Hjælp til afklaring og endnu mere motivation på dine iværksættertanker, Hjælp til at få ideerne ud af hovedet og gøre dem nemmere at sætte handling bag, Mulighed for at rykke et selvstændigt arbejdsliv endnu tættere på og Spørgsmål der giver dig svar på det der er vigtigt for dig – din iværksætter-ide med udgangspunkt i netop dig og dit liv. Uanset hvor du er i din iværksætter proces så vil du kunne bruge disse mails til at arbejde mere, med det du synes er spændende: din idé og det nye den kan tilføre dit liv – både arbejdsmæssigt og privat.

Tilmeld dig her
Læs mere

21. april - 10:00 - 11:00

Podcast Krøllet Praksis

Podcast om et iværksætter forløb

Lyt med, når Lise Juul Poulsen inviterer til Krøllet Praksis.

Krøllet Praksis er en podcast serie, der sætter fokus på kreativitet i praksis. I Episode 5 kan du høre Rasmus Hedegaard fra SEA, AAU fortælle om det 26 ugers intensive iværksætterforløb Innovativ Vækst.

Lyt med her
Læs mere

21. april - 10:00 - 11:00

Moving inspiration – Teeshoppen.dk

Interview med Benjamin Philip

Mød manden bag Teeshoppen.dk. Stifter og direktør Benjamin Philip fortæller sin iværksætter rejse.

Mød manden bag Teeshoppen.dk. Stifter og direktør Benjamin Philip fortæller om sin iværksætter-rejse. Aalborg Kommunes erhvervsplaymaker Thomas Overgaard interviewer ham og fører os igennem en meget spændende iværksætter-historie. Benjamin sælger tøj i online virksomheden Teeshoppen.dk. Interviewet kan ses og høres på video.

Se og hør videoindslag
Læs mere

21. april - 14:00 - 17:00

Mød specialisterne

Roussis Development – Strategi, forretningsudvikling og kapitalfremskaffelse

Gratis online sparring om strategi, forretningsudvikling og kapitalfremskaffelse. Rådgivningen er oplagt for dig, der er i opstarts- og idéfasen, men også for dig der er i gang, ønsker vækst og har brug for kapital til udvikling og/eller investorer.

Mette Roussis sidder klar til at sparre med dig om fx: Forretningsplan, budget, projektbeskrivelse og salgsstrategi. Rådgivningen er oplagt for dig, der er i opstarts- og idéfasen, men også for dig der er i gang, ønsker vækst og har brug for kapital til udvikling og/eller investorer.

Tilmeld dig her
Læs mere

21. april - 14:00 - 17:00

Mød specialisterne

LegalUp – Juridisk rådgivning

Ikke flere ledige pladser. Gratis juridisk online-sparring hos Kristin Assaad fra LegalUp.

Kristin Assaad sidder klar til at svare på spørgsmål og rådgive dig om fx: Opstart af selskab, kontrakter og aftaler, GDPR og generel erhvervsjuridisk rådgivning. Kristins ekspertise er særlig interessant for dig, der har fået en idé og søger sparring på, hvilke juridiske områder der er særligt relevante at være opmærksomme på.

Tilmeld dig her
Læs mere

21. april - 15:00 - 16:30

Startup Dating Event

WE HAVE THE STARTUP - YOU HAVE THE SKILLS !

Er der en iværksætter gemt i dig? Eksisterende startups fra AAU og UCN efterspørger kompetencer, som du måske ligger inde med. Ved Startup Dating Eventet kan du deltage uforpligtende med nysgerrighed på, om der måtte være en eksisterende startup med en åben stilling, som du kan se dig selv og din indre iværksætter i.

Iværksætteri og entreprenørskab er for ALLE, uanset uddannelsesretning og fagområde! Har du ikke selv en forretningsidé, så har du her muligheden for at starte din iværksætterrejse med en startup, som netop efterspørger DIG og DINE kompetencer. Nogle stillinger tilbydes som en fastansættelse, mens andre er et tilbud om en praktikplads – Sidstnævnte er en mulighed som vi vil anbefale enhver, da det ikke alene vil give dig et forspring i fremtidig jobsøgen. Du vil også få uundværlig erfaring, der ruster dig til håndtering af arbejdsmarkedets forventninger og krav til dig. Eventet er online og sendes live via Facebook.

Deltag her
Læs mere

22. april - 09.30 - 10.30

IDÉCAMP

Lær at få en god idé

SÅ LIGGER VIDEOOPTAGELSEN AF DAGENS IDÉCAMP KLAR TIL AT BRUGE UDE I KLASSERNE TIL INSPIRATION. Vi beklager de tekniske problemer vi havde tidligere på dagen, men håber I vil tage god imod videooptagelsen af campen i stedet for. Går du med en iværksætter i maven eller er du vild nysgerrig på, hvordan man lige præcis får en god idé, der kan gøre en forskel for andre, så deltag i denne her online IDÉCAMP. Med kreative øvelser får du en smagsprøve på, hvad der skal til, for at blive en dygtig opfinder.

SÅ LIGGER VIDEOOPTAGELSEN AF DAGENS IDÉCAMP KLAR TIL AT BRUGE UDE I KLASSERNE TIL INSPIRATION. Vi beklager de tekniske problemer vi havde tidligere på dagen, men håber I vil tage god imod videooptagelsen af campen i stedet for. IDÉCAMPEN er målrettet 5. - 8. klasses elever, og som lærer har du her en mulighed for at give dine elever en erfaring med kreative øvelser, der kan bruges ind i din entreprenørskabs- og innovationsundervisning. MEN! er du ikke elev og blot nysgerrig på, hvordan der kan arbejdes med idéudvikling i folkeskolen, eller mangler du selv inspiration til at udvikle en god idé, er du mere end velkommen til at følge med. IDÉCAMPEN er et samarbejde mellem Fonden for Entreprenørskab - Nordjylland, UCN/ Center for Undervisningsmidler og Skoleforvaltningen Aalborg

LINK TIL OPTAGELSE AF IDÉCAMP
Læs mere

22. april - 10:00 - 11:00

Moving inspiration – AM Anlæg

Interview med Asger Martens

Mød manden bag AM Anlæg. Stifter og direktør Asger Martens fortæller sin iværksætter-historie.

Mød manden bag AM Anlæg. Stifter og direktør Asger Martens fortæller sin iværksætter-historie. Aalborg Kommunes erhvervsplaymaker Thomas Overgaard interviewer ham og fører os igennem en meget spændende iværksætter-historie med den unge iværksætter, der for sine sparepenge købte en gravko og nu har et anlægsfirma. Asger udfører haveservice og gravearbejde i sin egen virksomhed AM Anlæg. Interviewet kan ses og høres på video.

Se og hør videoindslag
Læs mere

22. april - 15:00 - 16:00

Online idé-workshop

En midtby i verdensklasse

Hvordan fastholder vi samtidig en livlig midtby til glæde for os der bor her og erhvervslivet i Aalborg? Det håber vi, at du har lyst til at idégenerere på sammen med os!

Vil du være med til at skabe en midtby i verdensklasse? Coronakrisen har taget hårdt på bylivet i Aalborg. Vi studerer og arbejder hjemmefra og shopper mere online – en tendens som vi måske fastholder, når vi skal begive os ud i en ny virkelighed efter corona. Hvordan fastholder vi samtidig en livlig midtby til glæde for os der bor her og erhvervslivet i Aalborg? Det håber vi, at du har lyst til at idégenerere på sammen med os! Workshoppen er for dig, der gerne vil have mulighed for at bidrage til udviklingen af Aalborg midtby samtidig med, at du får lov til at brainstorme og arbejde kreativt med andre om en vigtig fælles problemstilling. Dertil vil du blive præsenteret for stærke metoder og værktøjer fra design sprints, som du også kan bruge i andre innovations-/iværksætterforløb.

Læs mere og tilmeld dig
Læs mere

23. april - 11:30 - 12:15

Drinks and Dreams

Startup cocktails fra female founders

Se med når vi sender LIVE fra autoværkstedet, hvor vi har inviteret skarpe female founders og innovators til en dialog om, hvorledes deres opskrift lyder på en optimal Startup Drink.

Vi har rystet shakeren og byder på blandede ingredienser, der tilsammen giver dig det perfekte mix af forskellige opskrifter på spændende startup rejser set fra et kvindeligt perspektiv. Tilmeld dig eventet og læn dig tilbage og nyd en god time med Drinks and Dreams og skønne female founders.

Tilmeld dig her
Læs mere

23. april - 13:00 - 14:00

Le Gammeltoft og verdens bedste iværksætterland

Online-foredrag om iværksætteri

Lad dig inspirere af historien om Le Gammeltofts egen vilde iværksætterrejse, og bliv klogere på, hvordan hun nu vil bruge sin stemme til at råbe politikerne op, så vi gør Danmark til verdens bedste iværksætterland.

Le Gammeltoft er indbegrebet af sandt iværksætter-drive. Udover at have stiftet kulturmediet Heartbeats, så har hun også stiftet et pladeselskab, været radiovært, DJ, journalist, foredragsholder og forfatter. Nu kæmper Le en indædt kamp for iværksætteriet. Som formand for Dansk Erhvervs Iværksætterpanel har hun netop fremlagt 28 konkrete forslag til, hvordan vi gør Danmark til verdens bedste iværksætterland. Lad dig inspirere af historien om Le Gammeltofts egen vilde iværksætterrejse, og bliv klogere på, hvordan hun nu vil bruge sin stemme til at råbe politikerne op på iværksætternes vegne. Der er lækre goodiebags til de første 100 tilmeldte. Kan afhentes inden online-foredraget.

Tilmeld dig her
Læs mere